Hrskavo aromatično povrće

12 namirnica <30min Teško
  • celer 200 g
  • šargarepa 200 g
  • crveni luk glavica
  • paprika 2 kom
  • šampinjoni 200 g
  • Carnex pileća viršla 200 g
  • ojster sos 100 ml
  • susam 50 g
  • Beli luk 2 čena
  • pirinač 120 g
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
1.

Šargarepu i celer iseći na tanke štapiće, pečurke na listiće. Papriku i luk iseći na rebarca.

2.

U tiganju na zagrejanom ulju kratko propržiti beli luk, potom dodati sve povrće i Carnex pileću viršlu. Namirnice dinstati na jakoj vatri kratko vreme, dodati prepečeni susam i začine po ukusu. Sve namirnice moraju da budu hrskave.

3.

Pripremljeno jelo servirati sa pirinčem obilato posuto peršunovim lišćem.

hrskavo-povrce

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.