Jaja nadevena ljutim nadevom

9 namirnica <30min Srednje
  • Jaja 12 kom
  • Carnex kulen 200 g
  • Majonez 50 g
  • Senf 20 g
  • sitan sir 50 g
  • čili papričice po ukusu
  • čili prah po ukusu
  • biber po ukusu
  • so po ukusu
1.

Jaja skuvati, potom oljuštiti i preseći na pola. Izvaditi žumance.

2.

Žumanca izgnječiti viljuškom, potom dodati senf, majonez i i sitan sir pa sve zajedno izmešati i propasirati kroz sirno sito. Tako dobijenoj masi dodati sitno sečen Carnex kulen, seckane čili papričice i začiniti po ukusu.

3.

Tako dobijenu masu dresir džakom puniti u polovine jaja, ukrasiti po želji.

4.

Ukoliko jaja služite kasnije u toku dana, premažite ih rastopljenim želatinom.

jaja

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.