Krmenadle sa crnim maslinama i čajnom kobasicom

8 namirnica <45min Srednje
  • crne masline 150g
  • krmenadla 800g
  • crni luk 100g
  • patlidžan 1 komad
  • Carnex čajna kobasica 200g
  • Paradajz pelat 1 konzerva
  • bosiljak 1 grančica
  • Ulje 50ml
1.

Sipati ulje u dublji tiganj i propržiti crni luk sečen na rebarca. Pržiti luk par minuta dok ne smekša. Zatim iseći na štapiće patlidžan i njega ubaciti u tiganj, dinstati sve zajedno nekoliko minuta.

 

2.

Ubaciti čajnu kobasicu da se dobro uprži sa povrćem, nakon 5 minuta sipati i pelat i masline. Posoliti i pobiberiti, krčkati još 5-6 minuta.

3.

Dok se povrće dinsta u tiganju grilovati svinjsku krmenadlu, pržiti je 2-3 minuta sa svake strane, da bi ostala sočna.

4.

Na tanjir prvo sipati povrće sa čajnom kobasicom a preko poređati krmenadle. Dekorisati svežim bosiljkom.

 

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.