Mini pite punjene nadevom od pasulja i pilećih prsa

10 namirnica <45min Srednje
  • kore za pitu 500g
  • pasulj 2 konzerve
  • Carnex pileća prsa 200g
  • crni luk 1 glavica
  • Paradajz pelat 1 konzerva
  • paradajz pire 1 kašika
  • Mladi luk 1 veza
  • Ulje 50 ml
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
1.

Iseći pileća prsa na sitnije trake i staviti u činiju. Zatim pasulj iz konzerve ubaciti u istu posudu sa pilećim prsima i povezati sa malo paradajz pelata. 
 

 

2.

Mladi luk iseći na kolutove i dodati u posudu, promešati i začiniti.

3.

Razvući kore, ređati jednu preko druge, po 3-4 komada, a između mazati uljem. Filovati nadevom i urolati kao veliku rolnu. Premazati paradajz pireom i staviti da se zapeče u rerni na 200 stepeni 40 minuta. 

4.

Iseći na manje parčiće i služiti sa jogurtom.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.