Mini tortilje sa barenim jajetom, Delikates viršlom i topljenim sirom

9 namirnica <30min Lako
  • Tortilja 1 pakovanje
  • Jaja 4 kom
  • Carnex delikates viršla 4 pakovanja
  • Mocarela 250 g
  • Zelena salata 1 glavica
  • Čeri paradajz 10 kom
  • Majonez 100 g
  • Ulje 1 kašika
  • Viršle i kobasice 1
1.

Tortilju iseći na trouglove i tostirati u tiganju ili rerni dok ne porumeni. U međuvremenu staviti jaja da se obare. Kuvati 7-8 minuta da bi bila tvrdo kuvana.

2.

Delikates viršlu grilovati sa svih strana i iseći na manje šnite.

3.

Svaki trougao tortilje namazati majonezom, zatim staviti zelenu salatu, krišku čeri paradajza, jaje i delikates viršlu.

4.

Sir rastopiti tako što ćete u manju činiju staviti mocarelu i ubaciti u rernu da se lagano rastopi. Služiti sir i tortilje zajedno kao fin zalogaj.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.