Mix 3 vrste rotkvi, naćosa i kolutova čajne kobasice

13 namirnica <30min Lako
  • bela rotkva 2-3 komada
  • crna rotkva 2-3 komada
  • crvena rotkva 1 veza
  • Carnex čajna kobasica 150 g
  • Peršun svež 1 veza
  • lola rosa salata 1 glavica
  • limun 3 kom
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • ljuta papričica 1 kom
  • naćos čips tortilja 1 kesica
  • Maslinovo ulje 50 ml
  • Viršle i kobasice 1
1.

Iseći sve tri vrste rotkvica što tanje i staviti u hladnu vodu sa malo limunovog soka da ne bi potamnele. Oprati salatu i peršun, nežno je iscepkati bez previše kontakta da ne bi uvenula.

2.

Napraviti preliv od peršuna, soli, limunovog soka, seckane ljute paprike i maslinovog ulja.

3.

U dublju činiju servirati salatu, zatim miks rotkvica, čajnu kobasicu sečenu na kolutove. Ubaciti čips na samom kraju. Sve zajedno preliti marinadom i dekorisati grančicama peršuna.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.