Orlov salata sa artičokama, pečurkama i piletinom

10 namirnica <30min Lako
  • artičoke 100 g
  • celer (stabljika) 100 g
  • marinirane pečurke 100 g
  • Carnex delikates kare 100 g
  • pileći file 150 g
  • špagete 60 g
  • Kečap 2 dl
  • majonez 2 dl
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
1.

Artičoke i prečurke oprati od marinade pa iseći na rezance. Stabljike celera iseći na kockice. Carnex delikates kare u omotu takođe iseckati na kockice i pomešati sa prethodno pripremljenim namirnicama.

2.

Pileći file u komadu skuvati pa potom iseći na kockice. Špagete pre kuvanja prelomiti na četvrtine, potom kuvati da budu al dente (na zub).

3.

Sve potrebne namirnice spojiti u jednoj posudi, dodati kečap i majonez, začiniti po ukusu i izmešati.

4.

Salatu servirati na listovima zelene salate.

Orlov-salata-sa-articokama-pecurkama-i-piletinom

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.