Prolećni sendvič sa alpskom salamom

7 namirnica
  • bavarska kifla 4 kom
  • Sirni namaz 200 g
  • Carnex alpska salama 200 g
  • Zelena salata 1 glavica
  • Paradajz 2 kom
  • kačkavalj 150 g
  • Rotkvice 1 vezica
1.

Oprati i odvojiti listove za sendvič, iseći paradajz i rotkvice na kolutove. Kačkavalj možete seći na listiće ili izrendati na krupnoj rešetki.

2.

Bavarsku kiflu iseći po dužini i namazati sirnim namazom. Zatim preko poređati listove zelene salate, pa kolutove paradajza. Na kolutove paradajza poređati slajsovanu preklopljenu alpsku salamu, zatim sir sečen na listiće i na kraju rotkvice.

3.

Gornji deo premazati sirnim namazom i poklopiti sendvič. Uz đus odličan sendvič za početak dana.

prolecni-sendvic-sa-alpskom-salamom

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.