Punjena babura sa pilećim prsima i prazilukom

8 namirnica >60min Lako
  • paprika babura 4 kom
  • Carnex pileća prsa 200 g
  • praziluk 1/2 štapa
  • suve brusnice 100 g
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • Ulje 1 kašika
  • Šunke 1
1.

U tiganju propržiti praziluk seckan na sitnije kolutove. Pržiti par minuta i dodati suve brusnice. Pržiti 3-4 minuta.

 

2.

Iseckati pileća prsa na kocke i propržiti sve zajedno. Posoliti i pobiberiti. 

3.

Papriku baburu iseći sa gornje strane i odvojiti semenke. Nadevom koji ste pripremili puniti paprike do samog vrha. Posudit još malo brusnice i staviti na papir za pečenje.
Peći u rerni 30 minuta na 200 stepeni. Služiti uz tostirani integralni hleb.



 

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.