Punjeni hleb sa šarenim nadevom

10 namirnica <45min Srednje
  • hleb
  • carnex srpska kobasica 300 g
  • Jaja 6 kom
  • feta sir 200 g
  • kačkavalj 100 g
  • Čeri paradajz 100 g
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • paprika 2 kom
  • crni luk 100 g
1.

Hleb izdubiti i staviti kratko u zagrejanu rernu da se prosuši (ako imate stari hleb, onda nije potrebno). Luk i papriku iseći na rebarca, kobasicu na kolutove a čeri paradajz na polovine.

2.

U zagrejanoj posudi dinstati crni luk, potom dodati paprike i kobasicu. Jaja ulupati i dodati pripremljenoj masi i kratko pržiti da jaja počnu da koagulišu. Potom dodati feta sir, paradajz, peršun i  začiniti po ukusu.

3.

Tako pripremljenu masu izručiti u hleb, prekriti narendanim kačkavaljem i sve zapeći u zagrejanoj rerni. Služiti toplo.

punjeni-hleb

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.