Ražnjići sa pilećom kobasicom i povrćem

11 namirnica >60min Srednje
  • Carnex pileća kobasica 400 g
  • tikvice 1 kom
  • crveni luk 1 kom
  • paprika 1 kom
  • pečurke 1 pakovanje
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • majčina dušica 1 veza
  • bosiljak 1 veza
  • limun 1 kom
  • Maslinovo ulje 2 kašike
1.

Carnex Pileću kobasicu iseći na kolutove, a ostalo povrće na jednake komade.

2.

Tako isečene namirnice marinirati oko sat vremena u maslinovom ulju, soku od limuna, soli, biberu i majčinoj dušici.

3.

Na ražnjiće naizmenično slagati marinirano povrće i Carnex Pileću kobasicu, potom složiti na tepsiju prekrivenu pekarskim papirom. Rernu zagrejati na 200 stepeni, ubaciti ražnjice i na pola pečenja okrenuti da bi se jednako ispekli sa svih strana.

raznjici-sa-pilecom-kobasicom-i-povrcem

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.