Salata od prženog pasulja i čajne kobasice

11 namirnica <45min Srednje
  • crveni pasulj 2 konzerve
  • beli pasulj 2 konzerve
  • Beli luk 2 čena
  • crni luk 1 glavica
  • Paprika crvena 2 kom
  • Maslinovo ulje 50 ml
  • Carnex čajna kobasica 150 g
  • korijander svež 1 veza
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • Suvomesnati proizvodi 1
1.

Izvaditi pasulj iz konzerve i dobro oprati pod mlazom hladne vode. Iscediti i ostaviti sa strane.

2.

Na malo maslinovog ulja propržiti crni luk sečen na rebarca. Kada dobije braonkastu boju dodati papriku sečenu na kolutove i malo belog luka.

3.

Kada je paprika smekšala ubaciti čajnu kobasicu i nju malo propržiti. Na samom kraju dodati pasulj i sve zajedno kratko propržiti da pasulj ne bi pustio previše skroba. 

4.

Sve zajedno lagano promešati i servirati u činiju ili duboki tanjir, posoliti i pobiberiti.

5.

Dekorisati svežim korijanderom ili peršunom.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.