Sendvič sa jetrenom paštetom, cveklom i grilovanim ajzbergom

9 namirnica <10min Lako
  • rustik baget 1 komad
  • Carnex jetrena pašteta 4 komada
  • Cvekla sveža 2 korena
  • Ajzberg salata 1 glavica
  • Sirni namaz 100g
  • zelene masline 100g
  • Majonez 50g
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
1.

Na zagrejanom tiganju grilovati ajzberg par sekundi, malo posoliti i pobiberiti. Baget iseći na polovinu i premazati jetrenom paštetom.

2.

Preko paštete poređati ajzberg salatu, zatim dodati kolutove sveže cvekle i špricem za dekorisanje dodati nekoliko tufni sirnog namaza. Zatim na isti nacin dodati paštetu i majonez i sve to obogatiti zelenim maslinama da bi upotpunile ovu predivnu kompoziciju.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.