Sendvič sa viršlom i crvenim kupusom na češki način

12 namirnica <45min Lako
  • kifle sa susamom 4 kom
  • Carnex pileća viršla 1 pakovanje
  • Senf 100 g
  • trapist sir 100 g
  • rukola 100 g
  • crveni kupus 300 g
  • crveni luk 2 kom
  • šećer 1 kašičica
  • vinsko sirće 2 kašike
  • kim po ukusu
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
1.

Carnex Pileću viršlu skuvati prema upustvu na pakovanju. Kifle preseći na pola, sir izrezati na kriške.

2.

Crveni luk iseći na rebarca i prodinstati na zagrejanom tiganju. Crveni kupus iseći na rebarca, odstraniti zadebljale delove listova i kratko obariti u kipućoj vodi. Kupus dodati crvenom luku i sve zajedno dinstati. Pred kraj dodati sirće, šećer i ostale začine po ukusu.

3.

U kiflu prethodno opečenu na tiganju dodati kupus, viršlu, potom rukola salatu i sir pa sve preliti senfom po ukusu. Sendvič po želji tostirati i služiti sa kiselim mlekom. Prijatno.

sendvic-sa-virslom

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.