Špagete sa mortadelom sa maslinama, čeri paradajzom i crnim maslinama

10 namirnica <30min Srednje
  • Carnex mortadela 300 g
  • Masline crne 100 g
  • Čeri paradajz 15 kom
  • Beli luk 3 čena
  • peršun 1 veza
  • Maslinovo ulje 50 ml
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • špagete 450 g
  • Salame i parizeri 1
1.

Staviti špagete u vodu za kuvanje. U međuvremenu u tiganju zagrejati maslinovo ulje i propržiti beli luk vrlo kratko. Ubaciti seckanu mortadelu i nju malo propržiti.

2.

Nakon par minuta ubaciti čeri paradajz i seckani peršun. Skuvane špagete koje su se kuvale 8 minuta ubaciti u tiganj sa mortadelom i sve dobro promešati.

3.

Na samom kraju ubaciti masline, posoliti i dobro pobiberiti.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.