Tatarski biftek

14 namirnica <30min Teško
  • goveđi file 400 g
  • Carnex goveđa pašteta 1 kom
  • žumance 1 kom
  • inćuni 3 fileta
  • Kapar 1 kašičica
  • dižon senf 2 kašičice
  • crveni luk 1 glavica
  • Maslinovo ulje 3 kašičice
  • vorčester sos 2 kašičice
  • Tost hleb 1 pakovanje
  • konjak 1 kašičica
  • tabasko po ukusu
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
1.

Goveđi file očistiti od opni i žilica, pa na kuhinjskoj dasci sitno iseckati nožem.

2.

U dublju posudu dodati žumanca, senf i ulje i umutiti u majonez, potom dodati Carnex goveđu paštetu i ostale sitno seckane sastojke. Nakon toga, pripremljenoj masi dodati meso, začiniti po ukusu i sve zajedno izmešati u jednoličnu masu.

3.

Tatarski biftek servirati sa prepečenim tost hlebom i puterom.

tatarski-biftek

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.