Aromatične zapečene zvezdice od krompira

10 namirnica <30min Teško
  • slani krekeri 200g
  • Krompir 1kg
  • slatka pavlaka 1dl
  • žumance 1kom
  • puter 100g
  • majčina dušica po ukusu
  • morska so po ukusu
  • biber u zrnu po ukusu
  • Carnex kulen slajs 200g
  • masline 100g
1.

Krompir oprati, potom skuvati u ljusci.

Oljuštiti i narendati na sitno rende ili propasirati kroz pasirku za pire krompir.

Tako dobijenoj masi dodati pavlaku, puter i žumanca, začiniti po ukusu i izmešati.

2.

Masu preručiti u dresir džak sa zvezdastim nastavkom, potom špricati na pekarski papir i staviti u zagrejanu rernu na 220 stepeni da se zapeku sa gornje strane.

3.

Tako dobijene zvezdice od krompira slagati na Carnex kulenu slajs, potom sve zajedno staviti na kreker.

Sa strane staviti kolut masline.

Prijatno.

 

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.