Bavarski sendvič sa Carnex delikates kareom u omotu

10 namirnica <15min Lako
  • bavarske kifle 4 kom
  • Carnex delikaters kare u omotu 300 g
  • kiseli krastavac 100 g
  • Ajzberg salata 200 g
  • pavlaka 100 g
  • majonez 100 g
  • vlašac veza
  • Mocarela 200 g
  • So morska krupna po ukusu
  • biber po ukusu
1.

Bavarske kifle raseći na pola.

U posudi izmešati majonez i pavlaku, potom dodati sitno sečen vlašac i time premazati kifle.

2.

Na tako premazane kifle dodati na kolutove sečene kisele krastavce, ajzberg salatu i Carnex delikates kare u omotu sečen na kolutove.

3.

Preko svega složiti mocarela sir.

Po ukusu zapeći ili tostirati.

Služiti sa miksom ceđenog voća.

Prijatno.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.