Bećar paprikaš

9 namirnica >60min Srednje
  • Carnex svinjska mast 50 g
  • crni luk 300 g
  • paprika babura 500 g
  • Paradajz 500 g
  • Jaja 2 kom
  • stari kravlji sir 200 g
  • Carnex mesni narezak 400 g
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
1.

Na zagrejanoj posudi otopiti Carnex svinjsku mast, potom dodati luk sečen na rebarca i dinstati na umerenoj temperaturi. Potom dodati papriku sečenu na rebarca i nastaviti dinstanje. Na oko polovine kuvanja dodati blanširan, potom oljušten i na kocke isečen paradajz i na kocke sečen mesni narezak.

2.

Kad jelo bude na oko 80 posto zgotovljenosti, dodati umućena jaja i sve brzo mešati. Doterati ukuse sa solju i biberom.

3.

Servirati sa starim kravljim sirom izmrvljenim preko jela i dosta sitno sečenog peršuna. Prijatno.

becar-paprikas

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.