Bruskete sa povrćem i Carnex selection paštetom sa komadićima mesa

12 namirnica >60min Teško
  • francuski hleb 1kom
  • Carnex Selection pašteta sa komadićima mesa 2 kom
  • Paradajz 1 kom
  • krastavac 1 kom
  • bosiljak veza
  • majčina dušica veza
  • crveni luk glavica
  • Beli luk 2 čena
  • zelene masline 100 g
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • Maslinovo ulje po ukusu
1.

Francuski hleb iseći na tanke kriške, natrljati belim lukom, preliti maslinovim uljem i kratko zapeći u rerni.

2.

Mesnati deo paradajza iseći na sitne kockice, krastavac, luk i masline takođe. Dodati majčinu dušicu, začiniti po ukusu i izmešati.

3.

Na prepečene bruskete premazati Carnex selection paštetu sa komadićima povrća, dodati salsu od povrća i na svaku brusketu staviti po par listova bosiljka. Služiti preliveno maslinovim uljem. Prijatno.

bruskete-sa-povrcem

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.