Bruskete za svaki dan

9 namirnica <15min Lako
  • kukuruzni hleb 1 komad
  • Maslinovo ulje 2 kašike
  • Beli luk 2 čena
  • Carnex smazalice ćureća pašteta 1 komad
  • Čeri paradajz 100g
  • rukola 100g
  • so po ukusu
  • biber u zrnu po ukusu
  • sir po ukusu
1.

Tiganj zagrejati , a potom dodati kriške hleba natrljane belim lukom i premazane maslinovim uljem.

Sve blago zapeći, vodeći računa da ne pregori.

Čeri paradajz iseći na kolutove.

Rukolu blago začiniti maslinovim uljem.

2.

Na tako opečene bruskete namazati Carnex smazalice paštetu, dodati kolutove paradajza i začinjenu rukolu.

Sve preliti preostalim maslinovim uljem.

3.

Servirati toplo, po želji preko svega namrviti sir po ukusu i služiti uz ceđeni mix citrusa.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.