Brzi mini burgeri

14 namirnica <30min Srednje
  • mini kajzerice 8 komada
  • Carnex mesni narezak 300g
  • trapist sir 100g
  • Jaja 1 komad
  • paprika sveža 1 komad
  • šargarepa 1 komad
  • tikvica 1 komad
  • brašno po potrebi
  • ulje za prženje 2 kašike
  • Ajzberg salata 200g
  • majonez 100g
  • So morska krupna po ukusu
  • biber u zrnu po ukusu
  • bosiljak 1/4 veze
1.

Šargarepu i tikvice izrendati.

Papriku i bosiljak iseći na sitne kockice.

Carnex mesni narezak takođe izrendati.

2.

Sve sastojke izmešati u posudi, potom dodati jaje i kašiku brašna da povežu masu.

Sve izmešati i začiniti po ukusu.

Rukama oblikovati željene oblike pa potom peći na zagrejanom tiganju.

3.

Kajzerice raseći, namazati majonezom, potom dodati salatu i pripremljene burgere na koje stavljamo list sira.

Poklopiti drugom polovinom kajzerice i služiti sa ceđenim miksom citrusa.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.