Cezar sendvič sa grilovanom piletinom i Carnex panceta slajs

14 namirnica >60min Srednje
  • ćabata 4 kom
  • Carnex pileći file 800 g
  • Carnex panceta slajs 200 g
  • Ajzberg salata glavica
  • majonez 100 g
  • grčki jogurt 50 g
  • limun 1 kom
  • parmezan 100 g
  • kapari 10 pupoljaka
  • inćuni 6 fileta
  • Maslinovo ulje po ukusu
  • Beli luk po ukusu
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
1.

Ćabatu preseći na pola, pa na tiganju uz dodatak maslinovog ulja blago zapeći. Pileći file iseći na četiri jednaka komada, izlupati i začiniti pa ispeći na zagrejanom tiganju. Carnex pancetu slajs opeći na zagrejanom tiganju.

2.

U posudu dodati majonez i jogurt, naceđen limun, sitno seckane kapare i inćune. Dodati polovinu parmezana narendanog i začiniti belim lukom, solju i biberom po ukusu.

3.

U posudu dodati sečenu salatu, dresing, potom kockice sitno sečene piletine i sve izmešati.

4.

Na prepečenu ćabatu staviti kolutove paradajza, pripremljenu salatu sa piletinom, potom dodati slajsove prepečene Carnex pancete i narendati slajsove parmezana. Preklopiti drugom polovinom ćabate. Prijatno.

cezar-sendvic

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.