Grilovani mesni narezak u bavarskoj kifli

9 namirnica <15min Lako
  • bavarska kifla 4 kom
  • Carnex mesni narezak 300 g
  • kajmak 100 g
  • Zelena salata glavica
  • Paradajz 100 g
  • mladi sir 200 g
  • majonez 100 g
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
1.

Bavarsku kiflu preseći na pola, pa na zagrejanom tiganju otopiti kajmak. Na njemu opeći kifle tako da upiju otopljen kajmak i da se zapeku sa donje strane.

2.

Na zagrejanom gril tiganju opeći na kolutove sečen Carnex mesni narezak tako da dobije linije po sebi i da se pojačaju arome.

3.

U prethodno opečenu kiflu namazati majonez, pa preko njega složiti zelenu salatu, potom opečeni Carnex mesni narezak i preostalo povrće. Na sve staviti mladi sir i poklopiti drugom polovinom sendviča.

4.

Služiti sa kiselim mlekom ili kefirom. Prijatno.

mesni-narezak

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.