Hrono ražnjići

9 namirnica <30min Srednje
  • tikvice 200g
  • patlidžan 100g
  • Carnex pileća prsa 400g
  • Paradajz 100g
  • Maslinovo ulje 2 kašike
  • Beli luk čen
  • ruzmarin veza
  • morska so po ukusu
  • biber po ukusu
1.

Carnex pileća prsa iseći na manje kocke.

Patlidžan i tikvice iseći tako da se dobiju tračice dužine povrća. Patlidžan posoliti i ostaviti par minuta da se odgorči.

Obrisati ubrusom.

2.

Grančice ruzmarina oguliti tako da ostanu drvca. Carnex pileća prsa rolovati u tikvicu, potom u patlidžan.

Isto ponoviti sa paradajzom. Beli luk izgnječiti, potom pomešati sa maslinovim uljem.

Sa tako dobijenom mešavinom premazati ražnjiće, začiniti.

3.

Tako pripremljene ražnjiće peći na gril tiganju. Služiti tople.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.