Lagani Carnex terin

8 namirnica <45min Lako
  • Carnex dimljene butkice 1kg
  • Marinirani luk 100g
  • peršun veza
  • Povrtna kocka 1 komad
  • želatin 3 komada
  • marinirane pečurke 100g
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
1.

Carnex dimljenu butkicu iseći na prigodne komade i dodati u posudu, naliti sa litar vode i kuvati.

Dodati povrtnu kocku za supu i posle par minuta skloniti sa strane da se hladi.

Želatin pripremiti prema uputstvu i dodati bujonu sa Carnex dimljenom butkicom.

2.

Marinirani luk i pečurke iseći na željene komade, dodati prethodnoj masi.

Začiniti prema ukusu i dodati svež peršun.

Kada masa počne da se steže prebaciti u željeni kalup, poravnati i ostaviti u frizideru da se hladi.

3.

Ohlađen terin iseći po želji i servirati. 

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.