Punjene šnicle na lovački način

11 namirnica <45min Srednje
  • Carnex domaća kobasica 310 g
  • svinjski but (šol) 1 kg
  • crveni luk 1 glavica
  • vrganji 150 g
  • sveža paprika babura 100 g
  • So morska krupna po ukusu
  • biber po ukusu
  • Krompir 1 kg
  • mleko 1 dl
  • puter 100 g
  • Vino 2 dl
1.

Svinjski but iseći na manje šnicle, potom začiniti solju i biberom i izlupati što tanje. 

2.

Crveni luk iseći na rebarca, papriku na štapiće, a vrganje na tanje listiće.

Carnex domaću kobasicu takođe iseći na štapiće.

Krompir oprati, oljuštiti, iseći na ploške i skuvati.

Potom napraviti pire krompir po ukusu uz dodatak mleka i putera.

3.

Šnicle puniti pripremljenim povrćem i Carnex domaćom kobasicom.

Potom urolovati, probosti čačkalicom i pržiti na puteru na laganoj temperaturi.

Šnicle polliti vinom, poklopiti i ostaviti da se krčkaju na umerenoj temperaturi.

Služiti sa pire krompirom preliveno sosom od pečenja.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.