Salata sa biftekom Carnex suva svinjska pršuta slajs

12 namirnica <30min Lako
  • rukola 300 g
  • radič glavica
  • baby spanać 300 g
  • crveni luk glavica
  • Čeri paradajz 100 g
  • parmezan 100 g
  • goveđi file 400 g
  • so po ukusu
  • biber po ukusu
  • aćeto balzamiko sirće po ukusu
  • Maslinovo ulje po ukusu
  • Senf po ukusu
1.

U dubokoj posudi izmešati senf, aćeto balzamiko, so i biber dok se masa ne sjedini, pa potom dodati ulje i nastaviti mešanje. Kad se masa sjedini, dodati crveni luk sečen na rebarca i salate pa potom sve izmešati.

2.

Goveđi file po ukusu iseći na tanke tračice (ukoliko volite pečenije meso) ili ispeći u komadu pa seći na tanke tračice i začiniti.

3.

U duboku činiju servirati salatu, preko nje dodati slajsove sečenog goveđeg filea i slajsove parmezana. Čeri paradajz seći na polovine i servirati oko salate. Po želji služiti sa kriškama tost hleba.

biftek-salata

4.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.