Slana torta od palačinaka

12 namirnica >60min Srednje
  • brašno 200 g
  • Jaja 2 kom
  • so po ukusu
  • šećer kašičica
  • mleko 1,5 dl
  • kisela voda 1,5 dl
  • Ulje 1 dl
  • Carnex delikates namaz 350 g
  • peršun veza
  • pavlaka 300 g
  • kiseli krastavac 150 g
  • parmezan 100 g
1.

Od brašna, jaja, soli i šećera, mleka, kisele vode i ulja pripremiti masu za palačinke. Potom peći dok se ne potroši sva masa.

2.

Tako dobijene palačinke filovati Carnex delikates namazom i posuti prešunom. Potom sledeću pavlakom na koju narendamo parmezan i kisele krastavce. Filovati dok se ne potroše palačinke.

3.

Tako dobijenu tortu premazati preostalom pavlakom, ukrasiti rendanim parmezanom i peršunom. Služiti ohladjeno.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.