Dečji obroci na način vašeg muškarca

01.08.2017

Verovatno ste bili manje ili više iznenađeni kada ste prvi put otkrili kako se moderne žene snalaze u kuhinji. Možda ste se još više začudili kada ste se susreli sa našim priručnikom za savremene domaćice i pomoću njega saznali nešto više o muško-ženskim odnosima u domaćinstvu.

Ali, da li znate kakvi su muškarci kada je reč o pripremi hrane za decu? Proverite da li prepoznajete vašeg muškarca u našim zapažanjima:

Malo drugačije jutro

otac-i-cerka

Ako idete ranije na posao, a ostavljate partneru da nahrani decu i odvede ih u školu, sigurno ste se zapitali šta se stvarno dešava od trenutka kada napustite kuću.

Znajte da su deca u dobrim rukama, ali i da povremeno krišom za školsku užinu ponesu i neku čokoladicu koju im vi često branite. Međutim, ne brinite se jer im je tata uredno spakovao i neko voće kako u vašim očima ne bi bili potpuno sumnjivi.

Neplanirani obroci

otac-i-cerka

Ako povremeno putujete zbog posla, ne sumnjamo da partneru redovno u kuhinji ostavljate odštampan plan ishrane za decu. U vašem odsustvu, tata se sigurno pridržava vaših uputstava prvih nekoliko dana, ali je neizbežno da će u nekom trenutku napraviti grešku u kuhinji i biti prinuđen da poruči picu. Mališani (a i on) će biti presrećni, a vi nikada nećete znati za njihovu malu tajnu.

Zabava u kuhinji

otac-i-deca

Sećate se one torte koju vam je partner krišom napravio za rođendan ili godišnjicu? Znajte da su mu u toj misiji pomagala vaša deca jer on bi sigurno nešto uprskao kada je u pitanju kreativni deo ukrašavanja torte, za šta ih je nagradio kojim kolačićem viška. Ono što takođe ne znate je i to da su se u pripremi iznenađenja za vas svi oni lepo proveli praveći haos sa sastojcima, a tata je posle brže-bolje čistio kuhinju kako vi za to nikada ne biste saznali. Do sada.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.