HRANA (A NE VREME) LEČI SVE: Da li preterujete sa hranom nakon raskida?

22.06.2017

Dečko ili devojka su vas ostavili i neki prijatelji vam govore da se posvetite sebi i pustite da vreme učini svoje. Drugi tvrde da je jedna od neizostavnih faza raskida rađanje nekontrolisane želje da utolite tugu u hrani. To potpuno razumemo jer, na kraju krajeva, vaši omiljeni obroci vas nikada nisu unesrećili i izneverili.

Kako biste ispunili emotivnu prazninu i bez griže savesti uživali u hrani za utehu, izaberite baš neki od sledećih recepata:

Grilovani sir

grilovani-sir

Osim što masna hrana najbolje leči mamurluk, ona će vam nakon raskida vratiti osmeh na lice. U ovom slučaju, jedini bolji obrok od rastopljenog grilovanog kačkavalja jeste rastopljeni grilovani kačkavalj između dva tosta. Začinite sve sa malo kečapa odozgo i već ćete početi da zaboravljate zašto ste tužni.

Makaroni sa sirom

makaroni-sa-sirom

U ovim trenucima sira nikad dosta i baš tada shvatate zašto postoje makaroni pomešani sa vašim omiljenim vrstama kačkavalja. Osim ukusa i mirisa koji mame, još jedna prednost je ta što se ovaj obrok veoma brzo sprema pa više vremena možete posvetiti samoj konzumaciji.

Kineska hrana

nudle

Postoji legenda da se nudle jedu ili kada ste mamurni ili švorc. Slažemo se, ali bismo dodali i njihovu treću namenu, a to je da treba da ih jedete u periodu nakon što ste okončali emotivnu vezu. Mogućnosti za dodatke i njihove kombinacije su bezbrojne, a ako vas mrzi da kuvate, uvek možete da poručite i jedete ih pravo iz kutije jer nakon raskida vam je sve dozvoljeno.

Sladoled

sladoled

Kome su uopšte potrebni dečko ili devojka kada postoji ova utešna poslastica koja vas razume kao niko do sada?

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.