Mega moćna mini hrana

03.08.2017

Bilo da spremate lagane grickalice za letnji koktel party ili ste jednostavno hedonista koji u bilo kom trenutku voli da isprobava recepte za ukusne kanapee, nekada vam je potrebno osveženje kada je ovaj tip obroka u pitanju.

Inspirativnih opcija ima na svakom koraku, a mi smo izdvojili nekoliko varijanti mini hrane od kojih će se neka sigurno naći i na vašem meniju:

Mini hamburgeri

mini-hamburgeri

Ako volite hamburgere, onda ćete još više voleti mini hamburgere. Ne samo zato što su simpatični u ovom malenom izdanju, već će i biti mnogo jednostavniji za jelo od njihovih rođaka u standardnoj veličini.

Mini takosi

mini-takosi

Isključivo za ljubitelje meksičke hrane, takosi dolaze u novoj veličini koja je isto mnogo jednostavnija za konzumaciju. Konačno više ne morate da razmišljate da li se ovaj meksički specijalitet pravilno jede tako što se okrene na stranu ili ipak vi morate da nakrivite glavu.

Mini palačinke

mini-palacinke

Iako ih već odavno mnogi muškarci prave krišom za decu, mini palačinke su odlična opcija za lagani, dozirani desert svake kućne žurke. Ono što je kod njih najbolje je to da vaši gosti više neće morati da se odluče samo za jedan dodatak, nego će zbog manjih dimenzija moći da isprobaju više različitih ukusa.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.