NAJČEŠĆI OBROCI U MUZIČKIM SPOTOVIMA

06.08.2018

Muzički, internacionalni spotovi obično obiluju hranom koja ih čini vizuelno privlačnim. Pretežno se prikazuju slatkiši, čokolada koja se preliva na sve strane, toliko da poželite odmah i vi da pojedete nešto što će vas zasladiti. Ali tu su i drugi specijaliteti kojima teško odolevamo.

Ljubitelji hrane i muzike, prepustite se, jer danas razmatramo koji su to obroci koje najčešće vidjamo u muzičkim spotovima.

 

 

  • Milkšejk

Ovaj hladni, osvežavajući napitak svoje mesto pronalazio je često u inostranim muzičkim spotovima. Jedna od poznatijih pesama nosi čak i naziv Milkshake, a radi se o ženskom izvođaču po imenu Kelis.

Zanimljivo je to i da je ženska populacija govorila „My milkshake brings all the boys to the yard“, kao šalu, što je zapravo i stih iz spomenute pesme.

 

  •  Sladoled

Velike količine sladoleda različitih oblika i ukusa pronašle su namenu u spotu poznate pevačice Katy Perry. Spot za pesmu California Gurls koju izvodi sa izvođačem po imenu Snoop Dogg obiluje sladoledom. Čitav spot asocira na reč slatko, toliko da su i izvođači obučeni u kostime na kojima se nalaze ovi simboli. 

 

  • Lizalice

 

Poznata pevačica Fergi u svom spotu Fergalicious prikazuje svoj igrački potencijal u gradu koji je napravljen od džinovskih lizalica. Njen kolega u spotu, izvodi svoj mali performans suđenja, gde je sto za kojim stoji takođe napravljen od lizalica.

 

  • Posle dobre žurke ide dobra pizza

Sa mnogo kačkavalja i kečapa, pizza je bila glavni obrok na meniju muzičkih spotova.

 

  • Roštilj savršenog izgleda

U najnovijem spotu „Dinero“ Jennifer Lopez u vrlo provokativnom izdanju, peče meso na roštilju u dvorištu velike kuće. Kasnije na red dolazi mačmelou (poznati američki slatkiš) koji peče na velikoj hrpi novca.

 

Pišite nam na Facebook-u vaše primere.

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.