NAVIJAČKA GROZNICA – BRZE GRICKALICE ZA FINALE!

09.07.2018

 

Pomno smo pratili svaku utakmicu i slavili svaki gol. Navijali smo za različite timove i čekali 90-ti minut da bismo videli ko piše novu istoriju fudbala.

Sada se bliži kraj, a napetost sve više raste.

Kako biste uživali u poslednjim minutima fudbalske groznice dajemo vam predlog brzih grickalica uz koje ćete ispratiti svaki gol i uživati u dobrom društvu.

KOKICE

Kokice su već poznata grickalica, obavezna za svaki film ili važnu utakmicu. Ovoga puta napravite neobične kokice. Dodajte neke od začina – začin za piletinu, pikantni ili možda kari? A onda uživajte u malo drugačijim notama ukusa.

NACHOSI

Popularna grickalica koja se sve više koristi i kao sastavni deo glavnog jela. Ono što ih čini posebnim jesu sosevi u koje se umaču. Najpoznatiji sosevi za nachose prave se od paradajza ili kačkavalja, ali budite slobodni da pustite mašti na volju i napravite svoj jedinstveni sos o kojem će se pričati.

SENDVIČI

Zabavite se! Napravite velike, punjene sendviče i nazovite ih po imenima igrača iz tima koji igra. Kečap je uvek tu za dekoraciju i ispisivanje reči.

KIFLICE

Sa mesom, sirom ili spanaćem? Vruće kiflice tek izašle iz rerne i za žensku populaciju zvuči kao savršeno veče. Pa čak i ako nisu ljubiteljke fudbala, na ovaj način želeće i produžetke.

VOĆE

Ako ste ipak tip koji vodi računa o ishrani i za vas imamo rešenje!

Ako naseckate svoje omiljeno voće, a zatim dodate orašaste plodove i malo meda (ukoliko se slaže sa voćem) dobićete slatku vitaminsku salatu. Glavna prednost voća jeste što može da se jede u veeelikim količinama.

Srećno!

 

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.