Ni slučajno nemojte da naručite ovu hranu na prvom dejtu

29.06.2017

Pogled u oči dok razgovarate, osećaj za humor, zajedničke teme i interesovanja. Sve ovo pada u vodu ako vaš izbor hrane za dejt u restoranu nije pažljivo osmišljen.

Kako biste ostavili najbolji utisak i mogli da se nadate nekom novom viđanju, sledeća jela iz menija nemojte naručivati ni pod razno. S druge strane, ako niste fascinirani osobom sa kojom ste izašli, samo napred, usudite se da jedete sledeću hranu:

Pileća krilca

pileca-krilca

Dok ne dođete do stadijuma veze u kojem nije bitno kako se hranite, dotle izbegavajte hranu zbog koje dok je jedete izgledate kao naši preci od pre nekoliko hiljada godina. Pored pilećih krilca, ovde mislimo i na rebarca, takose i kukuruz na klipu.

Špageti

spageti-par

Scena sa špagetima je možda izgledala romantično u crtanom filmu „Maza i Lunja“, ali dozvolite da vam porušimo iluzije da će isto tako izgledati i na vašem dejtu. Špageti sa crvenim sosom? Još gore po vašu reputaciju i odeću.

Supa

supa-sa-rezancima

Znate onaj zvuk koji neko proizvodi dok srče vruću supu i tera vas da zažmurite i slegnete ramenima? Ako ne želite da vi budete taj neko, bez razmišljanja preskočite deo u meniju sa supama i čorbama.

Zeleniš

spanac

Ovde pre svega mislimo na spanać i začine poput origana, a razlog je taj što želite da u svakom trenutku imate besprekoran osmeh bez ostataka hrane između zuba.

Jela sa belim i crnim lukom

prvi-dejt

Da li uopšte treba da vam objašnjavamo zašto?

Da biste komentarisali, morate biti prijavljeni.